Påmelding til årets bokbloggertreff!

Hei alle medbokbloggere,
er dere klare for å melde seg på årets store bokblogghappening?
Nå nærmer årets bokbloggtreff seg sakte, men sikkert. Vi i komiteen er godt i gang med planleggingen, og det kommer til å bli bra!
Detaljene for programmet er ennå ikke helt i boks, men noe kan vi avsløre. I år, som i fjor, vil treffet foregå samtidig med Oslo Bokfestival, nærmere bestemt lørdag 14. september. Vi har vært så heldige å igjen få lov til å bruke Gyldendal sine lokaler.
Denne gangen har vi satt av mer tid til mingling og sosialt samvær oss bloggere i mellom – i tillegg til faglig innhold – og vi kommer også til å servere en enkel lunsj i løpet av dagen. På ettermiddagen blir det middag på  Gyldendalhuset, før det blir mulighet for å delta på minglefesten til Aschehoug og Gyldendal ute på plassen. Høres ikke det artig ut?
I fjor var vi nesten 50 påmeldte, og det var kjempebra! I år håper vi selvfølgelig at alle dere som deltok sist har lyst til å komme igjen, i tillegg til at vi ønsker alle dere andre bokbloggere som ikke hadde mulighet sist velkommen i år. Dette er jo tross alt årets bokbloggbegivenhet, ikke sant?  🙂
Hvordan melder jeg meg på? er det kanskje noen som lurer nå. Kan jeg melde meg på allerede nå? Og ja, det kan du,men merk at påmeldingen er bindende. Vi har forløpig satt en pris på 150 kr. Dette er inkludert lunsj. Vi vil komme nærmere tilbake med pris for middagen. Vi er i ferd med å hente inn priser i forhold til middagen og arbeider for å finne de som både serverer god og billig mat.
Send en mail til siljeblomst@gmail.com med ditt fulle navn og navn på bloggen din. Det er også fint om du skriver om du er interessert i å delta på middagen. Når du har meldt deg på vil du etterhvert få et kontonummer som dere kan sette inn pengene på.
Påmeldingsfristen er 1. august.
Håper vi ses!
Hilsen Komiteen

2 kommentarer om “Påmelding til årets bokbloggertreff!

  1. Tilbaketråkk: Snart den tiden på året igjen… | Av en annen verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s