Informasjon om bokbloggertreffet 2014.

Hei alle sammen! 

Da er det tid for påmelding til årets bokbloggertreff. Som vanlig blir treffer holdt under Oslo Bokfestival, nærmere bestemt lørdag 13.september.

Programmet er ikke helt spikret, men noe dere kan se frem til er bokbad etterfulgt av utdeling av Bokbloggerprisen 2013. I tillegg blir det tid til mye sosialt samvær, skravling om bøker og BookCrossing.  Vi vil komme tilbake mes et fullt program etterhvert. 

NB: Forløpig tidspunkt for bokbadet er satt til kl 19.30 i kantina til Aschehoug. Det kan skje endringer, men det vet vi ikke før i august. Resten av treffet, samt middagen,  vil foregå i forkant av dette. Vi kommer tilbake med nøyaktig tidspunkt og adresse. 

I år, som i fjor, serverer vi lunsj (baguetter) og drikke. Det blir også middag ca kl 17.30 for de som ønsker å delta på dette (og det håper vi selvfølgelig at så mange som mulig har mulighet til). Som i fjor blir det tapas.

Prisen i år er 150 kr, dette inkluderer lunsj og drikke. Pris på middagen kommer utenom og prisen på den kommer senere. Det er allikevel fint om dere allerede nå gir beskjed om dere ønsker å delta på den også slik at vi får en oversikt. 

Send mail til Silje (siljeblomst@gmail.com) med påmelding, så får dere tilsendt kontonummeret der dere skal sette inn penger.

Vi gleder oss til å se dere! 

Hilsen komiteen 🙂

Fint om vi får påmeldingen innen 20. august.

 

En kommentar om “Informasjon om bokbloggertreffet 2014.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s