Samlesing

Alt du ikke ser av Ellen Arnstad

Det er 1. mars og tid for første samlesing! Denne månaden skal me lese Ellen Arnstads sterke bok om livet med den multihandikappa sonen Joachim.

Forlaget skriver:

Gründeren og karrierekvinnen Ellen Arnstad fødte eldstesønnen Joachim bare fire timer etter at magasinet HENNE var lansert. I lykkerusen etterpå fleipet hun med at det var så vidt hun rakk sin egen fødsel.Svært få mennesker har sett hennes andre virkelighet: Hemmeligheten og krisen hun ikke kunne dele med omverdenen eller fortelle noen om. Angsten for å miste sønnen. Fortvilelsen over å se ham bli sykere og sykere. Joachim har vært den store lykken og den store sorgen i Ellen Arnstads liv. I denne boken reflekterer hun over styrken i relasjoner, kraften i hverdagsøyeblikk og friheten til å velge egne verdier.

Alt du ikke ser. Livet med Joachim vart lest med ein klump i halsen og tårene stikkande i augene, og eg undrer meg fleire gonger kor lenge Joachim har igjen i livet. Samstundes er det ikkje ei bok om bare sjukdom, men ei bok om kjærleik for det mest dyrebare du har. Det er ei bok om å feire livet medan du har det, og om dei små tinga i livet. Velkommen til samlesing!

Ansvarlig for samlesingen er Elida, så følg henne for mer informasjon om boken utover måneden. Husk å legge igjen lenke til anmeldelsen din under dette innlegget, enten du har skrevet om boken på en blogg eller på Instagram eller snakket om den på YouTube.

6 tanker om “Alt du ikke ser av Ellen Arnstad”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s