Samlesing

Aldri, aldri, aldri av Linn Strømsborg

I tredje runde av samlesingen skal vi lese romanen «Aldri, aldri, aldri» av Linn Strømsborg.

Pressefoto fra forlaget, fotograf Heidi Furre.

Forlaget skriver om boken:

«Jeg er 35 år gammel. Jeg vil ikke ha barn.
Dette er ikke noe jeg snakker med andre om. Det er noe jeg skammer meg over, noe jeg unngår, noe jeg går lange muntlige omveier i rundt. Når vennene mine snakker om å få barn, bytter jeg samtaleemne. Jeg vil ikke være for skråsikker eller bastant, for plutselig våkner jeg en dag og har blitt en av dem, en vanlig kvinne i 30-åra som vil bli gravid, som vil stifte familie, som vil utvide livet mitt, til å romme flere enn meg selv. Det er lov å ombestemme seg.»
Hovedpersonen i denne romanen ønsker seg ikke barn, og er lykkelig samboer med Philip på åttende året. Han ønsker seg heller ikke barn, eller vil han det? Bestevenninnen er gravid, moren vil ha barnebarn, men hovedpersonen er fast i sin beslutning. 
Linn Strømsborg roman «Aldri, aldri, aldri» er en roman om hvorfor vi får barn og hvorfor vi ikke får barn. Det er historien om å velge noe annet enn det som forventes av en, men samtidig bare ønske seg et vanlig liv.

Bokomslaget til Aldri, aldri aldri. To bilder, på det ene ser vi fra et kjøkkenbord med et vinglass ut på en bakgård, på det andre er det noe som fremstår som en haug skittentøy på et tregulv.
Bildet er lånt fra Flamme Forlag.

Ansvarlig for samlesingen er Gro med Instagram-kontoen groskroleser, om det kommer på bloggen Groskros’s verden er uvisst, men mulig.  Men det kommer til å bli publisert bilder på Instagram flere ganger i løpet av måneden. Husk å legge til lenke for anmeldelsen din under dette innlegget, enten du har skrevet om boken på en blogg eller på Instagram eller snakket om den på Youtube.

9 tanker om “Aldri, aldri, aldri av Linn Strømsborg”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s