Samlesing

Slipp hold av Heidi Sævareid

image

Det er april og tid for tredje bok ut i samlesingen til Bokbloggerprisen 2015: Slipp hold av Heidi Sævareid. Slipp hold er nominert i Åpen klasse sammen med Fotturar i Norge av Gaute Sortland og Havboka av Morten Strøksnes,

Heidi Sævareid er født i 1984 og har en mastergrad i nordistikk fra UiO, har jobbet som norsklærer og forlagsredaktør, og jobber i dag som forfatter, oversetter og yogalærer (kilde: Mangschou forlag). Hun har en egen blogg som heter Kniplingsdyret der hun skriver at hun også er kritiker i Numer, foredragsholder og konsulent.

Heidi Sævareid har tidligere gitt ut ungdomsromanen Spranget (2013) på Omnipax som både ble nominert til Brageprisen og fikk Kulturdepartementets debutantpris. Også Slipp hold var nominert til Brageprisen og nå altså Bokbloggerprisen.

Forlaget om Slipp hold:

Går det an å overgi seg til noe uten å gi opp hele seg?
«Du er så pysete», hvisker han og klemmer hånden min. Jeg rister på hodet for meg selv, det er ikke sant. Det er mange ting jeg ville prøvd som han aldri ville gjort.
Mari og Torger har vært sammen lenge. Hun vet ennå ikke helt hvor hun har ham. Han er litt for opptatt av å vite hvor han har henne. Hvordan kan Mari komme tilbake til den hun var før? Hvor langt kan hun gå for å sprenge nye grenser? Og går det an å overgi seg til noe uten å gi opp hele seg?

image

Når du har lest og skrevet om boka, legg igjen link i linkefunksjonen. Det er også fint om dere som allerede har lest Slipp hold legger igjen en link.

God lesing!

Skrevet av Silje – Så rart.

Takk til Mari for linkefunksjon.

7 tanker om “Slipp hold av Heidi Sævareid”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s